Bilpleje i Hedensted

Bestil tid til professionel bilpleje af din bil hos Detailing Center i Hedensted. Ring til os på +45 49 40 35 31 og bestil i dag.

BILPLEJE i Hedensted

Søger du bilpleje i Hedensted og omegn? Hos Detailing Center i Hedensted tilbyder vi bilpleje til alle bilmærker. Vi har mange års erfaring og sørger for både den indvendige og udvendige pleje.

Når din bil har fået en indvendig rengøring, så giver det dig følelsen af ny bil. Vi giver bilen en grundig støvsugning, rensning af kabinen, rens af gulvtæppe og gulvmåtter, rens af alle indvendige overflader og pudsning af alle ruder. Derudover får du en duftfrisker, der får din bil til at dufte som ny.

Hvis din bil trænger til en udvendig rengøring, kan vi også klare det. Vi udfører en grundig håndvask af bilen, herunder også en vask af motorrummet samt dørfalserne. Vi udfører en kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, tjære og flyverust. Vi renser fælge, hjulbrønde og dæksider. Til sidst sørger vi for en let polering samt lakforsegling.

 

Bilpleje på BMW

Polering af din bil

På vores værksted i Hedensted tilbyder vi polering af din bil. Det er en fundamental del af bilens vedligeholdelse, og vi har mange års erfaring.

Du får mange vedligeholdelsesmæssige fordele, når du vælger en professionel polering. Man kan tydeligt se forskel på lakken efter behandlingen. Det er især tilfældet, hvis du synes farven har mistet glans eller lakken har mange ridser. Efter en polering vil lakken skinne som aldrig før.

En polering gør lakken ren og glat. Herefter er den klar til lakforsegling. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for lakken på din bil.

Lakforsegling

Gennem årene vil lakken på din bil blive udsat for stor belastning. Det er alt lige fra vejret til miljøpåvirkninger som f.eks. fugleklatter, skidt og snavs samt vejsalt. Også pollen, harpiks og nedfald kan påvirke lakken negativt og med tiden vil det ødelægge lakkens overflade.

Når bilens lak for en lakforsegling, så kommer der en beskyttende hinde oven på lakken. Det gør det svært for skidt og andre dårlige ting at sætte sig i lakken. 

På vores værksted i Hedensted, kan vi give lakken på din bil en lakforsegling efter vi har poleret den.

Polering gør bilen knivskarp

Keramisk coating i Hedensted

Keramisk coating, ceramic coating og nano coating. Kært barn har mange navne, men alle begreber dækker over det samme. Keramisk coating er en flydende polymer væske, der påføres din bil. Den kemiske forbindelse mellem væsken og klarlakken på din bil, bindes sammen og danner et beskyttende lag. Din lak er herefter beskyttet mod skidt og snavs, hvilket vil få din bil til at se pæn ud i længere tid.

På vores værksted i Hedensted har vi mange års erfaring med keramisk coating, og vi hjælper gerne med din bil.

Hos Detailing Center tilbyder vi OptiCoat behandlinger.