Polering af bil

Polering af bilens lak fjerner vaske ridser og overfladedefekter, renser lakken og giver dyb glans hvilket forbedrer bilens udseende markant. Det er en vigtig del af lakpleje og som giver bilen et rent æstetisk løft og får den til at se ny og velholdt ud.

Polering af bil - Få en skinnende bil

Hos Detailing Center tilbyder vi professionel polering af bil –  både nye og ældre. Vi har flere års erfaring med bilpolering, og lægger en stor ære i at levere det bedste resultat hver gang. Uanset om du har en hvid, sort eller en bil med en helt anden farve, hvor lakken er mat og trist at se på.

Hos Detailing Center kan du vælge mellem tre pakker: Premium 2 eller 3 trins polering og ikke mindst 1 trins Nybilspolering. 

På billedet her, har vi lige poleret en Tesla.

Hvad er polering af bil?

Polering af bil lak er en vigtig del af din bils vedligeholdelse. Dels fjerner du snavs og andet indgroet skidt fra lakken ved at polere, der ikke forsvinder ved almindelig bilvask.

Når man polerer bilens lak, fjerner man vaskeridser og andre defekter i lakken, samtidig med lakken bliver ren, glat og klar til lakforsegling. Polering af bilens lak og efterfølgende lakforsegling sørger for, at når det regner preller vandet lige så fint af bilen. Det samme gør sig gældende med andet skidt og snavs. Derfor er det en god idé at få din bils lak poleret og herefter beskyttet med en god lakforsegling for at beskytte og bevare din bils lak bedst muligt i bilens levetid.

Ønsker du en helt fænomenal beskyttelse af din bil, kan vi anbefale, at du får lavet en keramisk coating af bilens lak. En keramisk coating giver en uovertruffen beskyttelse af lakken i flere år. Der findes keramisk coating udvendigt til bilens lak, ruder, fælge og bremsekalibre. Skal bilen have den helt store tur, tilbyder vi også indvendig rengøring af din bil samt beskyttelse af bilens indvendige overflader som fx. læder, stof og vinyl.

Se pris på polering af bil herunder.

Priser for bilpolering

Nybilspolering

1 dag
FRA 3.995 kr.
 • Udvendig vask
 • Kemisk rens for tjære og flyverust
 • Mekanisk rens af lakken
 • 1-trins polering
 • Lakforsegling
 • Mulighed for tilkøb af keramisk coating
 • Mulighed for gratis lånebil*

Premium 2-trins polering

2 dage
FRA 5.995 kr.
 • Udvendig vask
 • Kemisk rens for tjære og flyverust
 • Mekanisk rens af lakken
 • 2-trins polering
 • Lakforsegling
 • Mulighed for tilkøb af keramisk coating
 • Mulighed for gratis lånebil*

Premium 3-trins polering

2-3 dage
FRA 9.995 kr.
 • Udvendig vask
 • Kemisk rens for tjære og flyverust
 • Mekanisk rens af lakken
 • 3-trins polering
 • Vandslibning af dybere ridser
 • Lakforsegling
 • Mulighed for tilkøb af keramisk coating
 • Mulighed for gratis lånebil*

Tilkøb til din bilpolering

Priser for keramisk coating er et tilkøb til polering. Du skal derfor tillægge prisen for coating til den valgte bilpolering. 

Vores anbefaling er at beskytte lakken med Opti Coat Pro+ op til 7 års holdbarhed. Vi tilbyder også nedenstående keramisk coating af højeste kvalitet.

Alle priser er vejledende. Kontakt os for en fast pris.

POLERING AF BIL GENOPFRISKER DIT KÆRESTE EJE

Vælger du at give din bil en professionel polering, får du flere fordele end blot de vedligeholdelsesmæssige fordele. En professionel bilpolering genopfrisker nemlig din bil – og du kan tydeligt se forskel. Det gør sig blandt andet gældende, hvis din bil har mistet glansen, og er blevet trist i farven. En polering genopfrisker så at sige din bils lakering, og giver en helt fantastisk dybde i lakken – din bil vil stå så flot, at du efterfølgende kan spejle dig i din bils lakering på mest tilfredsstillende vis, fordi den er så dyb.

Farvel til vaskeridser

Har din bil fået ridser i lakken, der skyldes almindeligt brug, vil du med en polering også ofte kunne fjerne ridserne på din bil. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle ridser i din billak, der kan fjernes med en bilpolering – det afhænger af, hvor dybe ridserne er.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt ridserne på din bil kan fjernes med polering, tager vi gerne en gennemgang sammen med dig. 

ALTERNATIVT TILBYDER VI LAKREPARATION

Som udgangspunkt kan samtlige brugsridser, vaskeridser, svirvelmærker, kalkpletter, hologrammer og andre defekter i lakken poleres væk. Alternativt tilbyder vi også reparation af stenslag i lakken, reparation af mindre ridser samt autolakering hos Detailing Center.

 • Opti-Coat Pro3 4 lags livstidscoating 7.995 kr.
 • Gtechniq Crystal Serum Ultra med EXOV5 2 lags 9 års coating 4.995 kr.
 • Opti-Coat Pro+ 2 lags 7 års coating 3.995 kr.
 • Gtechniq Crystal Serum Light med EXOV5 2 lags 5 års coating 3.495 kr.
 • Opti-Coat Pro 1 lags 5 års coating 2.995 kr.
 • Opti-Coat Paint Guard 1 lags 3 års coating 1.995 kr.

Polering af lygter

En polering af bilens for- og baglygter giver nyt liv til matte lygter. Men en polering af bilens lygter er ikke kun for udseendets skyld. Det har også en betydning for sikkerheden, da slidt og mat lygteglas gør lyset dårligere. Et problem du ofte vil møde i takt med at din bil bliver ældre, men det kan også ske på nyere biler.

Forlygterne er mest udsatte på bilen, og vil ofte trænge mest til en polering. Når vi polerer lygter på bilen, anbefaler vi dog, at alle lygter får en omgang. Det sikrer nemlig, at lygterne har et ensartet udseende. 

OBS: Polering af lygter er en tilkøbsydelse.

Polering af bil baglygter tesla

Hvad koster polering AF BIL?

Prisen for fuld polering af bil afhænger af flere ting: 

 • Hvor gammel din bil er
 • Bilens størrelse
 • Lakkens stand
 • Hvilket resultat du selv forventer
 

Vi tilbyder derfor tre forskellige pakker, når det kommer til polering. Til helt nye biler (maks. 14 dage gammel) anbefaler vi en Nybilspolering og til ældre biler anbefaler vi en Premium 2 eller 3 trins polering.

Når du kontakter os vedrørende polering af bil, tager vi en snak om din bil og de ønsker du har til resultatet. Baseret på det, giver vi en pris på en samlet pakke for klargøring af din bil. 

Nybilspolering og premium polering

Hvis du har en helt ny bil, anbefaler vi vores Nybilspolering. Først vasker vi bilen grundigt udvendigt. Herefter renser vi lakken kemisk og mekanisk for urenheder som f.eks. tjære og flyverust inden polering. Vi polerer lakken grundigt i 1 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken.

Har du derimod en ældre bil, anbefaler vi en Premium 2 eller 3 trins polering, da brugte biler ofte kræver en mere dybdegående polering. Inden vi polerer bilen, bliver den vasket grundigt udvendigt. Lakken bliver renset kemisk og mekanisk for urenheder som tjære og flyverust. Når lakken er klargjort, poleres den grundigt i 2-3 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken.

Ved både en Nybilspolering og en Premium polering afslutter vi den flotte finish med en lakforsegling.

Det er vores anbefaling at tilkøbe keramisk coating, for optimal beskyttelse af din bil. 

Polering af bil i Jylland

Hos Detailing Center i Hedensted, kan du få poleret din bil. Vi mange års erfaring med polering af biler. Du er derfor altid sikret den bedste oplevelse på vores værksted. 

Polering af bil

Vælg en keramisk coating af dine alufælge!

Vi anbefaler keramisk coating af dine fælge, når du sender din bil til polering hos os – en professionel coating af dine alufælge sørger for både glans og en uovertruffen beskyttelse af dine fælge, og gør dem nemme at vedligeholde.

Ny-coatede fælge ser både ekstremt godt ud, men det beskytter også dine ofte dyre alufælge, som bliver udsat for en stor belastning af både vejr og vind. Derudover beskytter en coating af fælge også mod bremsestøv, der brænder sig fast, asfalt, ridser samt andet skidt og snavs.

Vi tilbyder dog selvfølgelig også en polering af dine fælge, der naturligvis også giver et flot resultat.

POLERING - LAK KORREKTION HVAD ER DET EGENTLIG??

Lak korrektion foregår enten ved brug af en poleringsmaskine med polermiddel, eller vandslibning i hånden eller på en maskine (som er inkluderet i min (Highend Polering). Det har til formål at fjerne et eller flere lag fra klarlakken. Dette forbedrer udseendet og giver klarlakken ny glans og farve. Typiske lakfejl såsom svirvelmærker, hologrammer samt overflade vaskeridser fjernes med 1 eller 2-trins polering uden, at fjerne meget klarlak (typisk 3-8my).

Dybere ridser også kaldet RIDS (Random Isolated Deeper Scratches), kalkpletter, vandætsning og andre dybere defekter i lakken er sværere at fjerne, og kan i de fleste tilfælde fjernes ved vandslibning. Ved vandslibning fjerner man typisk mere klarlak end ved polering og derved afrundes og udjævnes de dybere ridser. Kalkpletter, syreskader og andre defekter fjernes og efterlader lakken med en jævn overflade.

Sollys reflekteres bedre i en stort set ridsefri og fejlfri lak og giver glans, spil og farve med en noget nær perfekt finish. Vi anbefaler altid, når vi foretager lak korrektion ved enten polering eller vandslibning at få beskyttet den nye finish med en professionel keramisk coating fra Opti-Coat eller Gtechniq.

De 9 spørgsmål vi svarer mest på

- OMKRING POLERING AF BIL

En bil polering hos Detailing Center koster fra 3995 kr. Med i prisen for en Nybilspolering får du en grundig bilvask, en kemisk og mekanisk rens for nedfald, tjære og flyverust inden poleringen, polering af lakken samt lakforsegling.

Denne Basis pakke egner sig godt  til nye biler.

Er din bil brugt så skal du vælge en Premium polering fra 5995 kr. Her får du en dybdegående polering i 2 trin, samt samme ydelser som i basis pakken.

Der er mulighed for lånebil da vores poleringer tager 1-3 dage. 

Priserne er vejledende, kontakt os for en specifik pris på polering af din bil. 

Med en polering fra Detailing Center kan vi fjerne ridser i lakken som er forårsaget af almindeligt brug. Polering kan klare både brugs og vaskeridser, svirvel mærker, kalkpletter hologrammer og andre lakskader. Dog kan nogle dybe ridser ikke fjernes med en polering. Dybe ridser vil kræve vandslibning eller en lakreparation – dette kan vi også klare hos Detailing Center.

Er du i tvivl kan vi gennemgå din bil med dig og vurdere om der er behov for en polering, vandslibning eller en lakreparation.

Med en komplet bilpleje pakke fra Detailing Center får du for mellem 2995-4995 kr. både en komplet kabinerens inkl. sæderens. Du får udvendig vask af din bil samt rens af fælge, motorrum og lak med i prisen. Derudover får bilen en let polering der giver glans og fjerner små vaskeridser og afsluttes med en god lakforsegling af din bil.

Det er muligt at låne en gratis lånebil da denne komplette bil rengøring tager 1 dag. 

Prisen er vejledende. Kontakt os for en fast pris. 

7 års holdbarhed (3.995 kr.), 5 års holdbarhed (2.495 kr.),  3 års holdbarhed (1.495 kr.) og 2 års holdbarhed (995 kr.) Med den nye form for lakforsegling kaldet keramisk coating eller nano coating får du en meget stærkere og mere holdbar lakforsegling af din bil. Almindelig lakforsegling eller bilvoks som man brugte førhen har en meget kortere levetid på 3-6 måneder. 

Med en keramisk coating får du en meget bedre beskyttet lak samtidig med at bilens glans bliver dybere.

Almindelig lakforsegling er inkluderet i prisen for både Basis og Premium poleringer hos Detailing Center. 

Med en håndpolering fra Detailing center kan vi fjerne ridser i lakken som er forårsaget af almindeligt brug. Polering af småridser kan klare både brugs og vaskeridser, svirvel mærker, kalkpletter hologrammer og andre lakskader.

Ridser i lakken er vigtigt at få ordnet da det forringer forseglingen af lakken på din bil. Du kan altså risikere rust problemer på sigt hvis ikke du får poleret ridserne væk eller forseglet lakken. Vi anbefaler keramisk coating frem for den mere gammeldags almindelige lakforsegling, da dette giver et lang flottere og mere holdbart resultat. 

Lakforsegling kan klart betale sig, især til helt nye biler da dette forlænger lakkens levetid. Vi anbefaler dog den langt bedre og mere holdbare løsning nemlig keramisk coating til at forsegle lakken på din bil. Med keramisk coating får du en uovertruffen beskyttelse mod skidt, snavs, rust og UV stråler i flere år.. På denne måde vil din bils lak holde længere, og du undgår blandt andet at flyverust og UV stråler angriber lakken samtidig med at bilen får en flot dyb glans. Du kan også vælge en keramisk coating som beskytter bilruder, fælge og bremsekalibre.

Lakforsegling skal typisk foretages 1-2 gange om året. Derfor anbefaler vi på det kraftigste en keramisk coating af din bil. Her kan du vælge den ultimative holdbarhed på 7 år til  3995 kr. Du kan også vælge nogle af vores andre keramiske coatings for eksempel 2 års holdbarhed til kun 995 kr.

En klargøring af din bil hos os omfatter grundig rengøring indvendigt og udvendigt. Med i prisen får du en grundig støvsugning, sæderens, rens af tæpper og måtter, ruderens, rens af indvendige overflader. Alle Plast og vinyl dele overfladebehandles med beskyttende og støvafvisende midler. Udvendig klargøring omfatter en grundig vask inkl. alle dørfalser, vask af motor, kemisk og mekanisk rens af lakken, rens af fælge, hjulkasse og dæksider. Vinylmakeup påføres på dæksider og udvendige plastdele samt hjulkasser. Vi tørrer også bilen og giver en 1-trins polering for glans og forsegler lakken med almindelig lakforsegling eller bilvoks til sidst.