Polering af din bil

Polering af din bil er en vigtig fundamental del af din bils vedligeholdelse. Bestil tid til polering af din bil allerede i dag og få en skinnende ren bil. Det kan anbefales!

Få en skinnende bil

Hos Detailing Center tilbyder vi polering af både nye og ældre biler. Vi har flere års erfaring med bilpolering, og lægger en stor ære i at levere det bedste resultat hver gang. 

Hos Detailing Center kan du vælge mellem to pakker: Premium polering og Basis polering. 

Hvad er polering?

Polering af din bils lak er en vigtig del af din bils vedligeholdelse. Dels fjerner du snavs og andet indgroet skidt fra lakken, der ikke forsvinder ved almindelig bilvask.

Når man polerer bilens lak, fjerner man vaskeridser og andre defekter i lakken, samtidig med lakken bliver ren, glat og klar til lakforsegling. Polering af bilens lak og efterfølgende lakforsegling sørger for, at når det regner preller vandet lige så fint af bilen. Det samme gør sig gældende med andet skidt og snavs. Derfor er det en god idé at få din bils lak poleret og herefter beskyttet med en god lakforsegling for at beskytte og bevare din bils lak bedst muligt i bilens levetid.

Ønsker du en helt fænomenal beskyttelse af din bil, kan vi anbefale, at du får lavet en keramisk coating af bilens lak. En keramisk coating giver en uovertruffen beskyttelse af lakken i flere år. Der findes keramisk coating udvendigt til bilens lak, ruder, fælge og bremsekalibre. Skal bilen have den helt store tur, tilbyder vi også indvendig rengøring af din bil samt beskyttelse af bilens indvendige overflader som fx. læder, stof og vinyl.

Priser for polering

 • Basis polering (1-2 dage) 3.995 kr.

  Vores basispolering egner sig specielt godt til helt nye biler. Bilen vaskes grundigt udvendigt. Lakken renses kemisk og mekanisk for urenheder som tjære og flyverust inden polering. Lakken poleres grundigt i 1 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken. Vi afslutter den flotte finish med en lakforsegling (inkluderet i prisen). Der er mulighed for gratis lånebil.

 • Premium polering 5.995 kr.

  Premium polering egner sig specielt godt til brugte biler, der oftest kræver en mere dybdegående polering i 2 trin. Bilen vaskes grundigt udvendigt. Lakken renses kemisk og mekanisk for urenheder som tjære og flyverust inden polering. Lakken poleres grundigt i 2 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken. Vi afslutter den flotte finish med en lakforsegling (inkluderet i prisen). Der er mulighed for gratis lånebil.

Priser for Keramisk coating

Priser for keramisk coating er et tilkøb til polering. Du skal derfor tillægge prisen for coating til den valgte bilpolering. 

Vores anbefaling er at beskytte lakken med Opti Coat Pro+ op til 7 års holdbarhed. Vi tilbyder også nedenstående keramisk coating af højeste kvalitet.

Alle priser er vejledende. Kontakt os for en fast pris.

 • Opti Coat Pro+ 3.995 kr.

  7 års keramisk coating

 • Opti Coat Pro 2.495 kr.

  5 års keramisk coating

 • Opti Coat Paint Guard 1.495 kr.

  3 års keramisk coating

 • Opti Coat Gloss Coat 995 kr.

  2 års keramisk coating

Genopfrisk din bil med polering

Vælger du at give din bil en professionel polering, får du flere fordele end blot de vedligeholdelsesmæssige fordele. En professionel bilpolering genopfrisker nemlig din bil – og du kan tydeligt se forskel. Det gør sig blandt andet gældende, hvis din bil har mistet glansen, og er blevet trist i farven. En polering genopfrisker så at sige din bils lakering, og giver en helt fantastisk dybde i lakken – din bil vil stå så flot, at du efterfølgende kan spejle dig i din bils lakering på mest tilfredsstillende vis, fordi den er så dyb.

Farvel til vaskeridser

Har din bil fået ridser i lakken, der skyldes almindeligt brug, vil du med en polering også ofte kunne fjerne ridserne på din bil. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle ridser i din billak, der kan fjernes med en bilpolering – det afhænger af, hvor dybe ridserne er.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt ridserne på din bil kan fjernes med polering, tager vi gerne en gennemgang sammen med dig. 

ALTERNATIVT TILBYDER VI LAKREPARATION

Som udgangspunkt kan samtlige brugsridser, vaskeridser, svirvelmærker, kalkpletter, hologrammer og andre defekter i lakken poleres væk. Alternativt tilbyder vi også reparation af stenslag i lakken, reparation af mindre ridser samt autolakering hos Detailing Center.

Polering af lygter

En polering af bilens for- og baglygter giver nyt liv til matte lygter. Men en polering af bilens lygter er ikke kun for udseendets skyld. Det har også en betydning for sikkerheden, da slidt og mat lygteglas gør lyset dårligere. Et problem du ofte vil møde i takt med at din bil bliver ældre, men det kan også ske på nyere biler.

Forlygterne er mest udsatte på bilen, og vil ofte trænge mest til en polering. Når vi polerer lygter på bilen, anbefaler vi dog, at alle lygter får en omgang. Det sikrer nemlig, at lygterne har et ensartet udseende. 

OBS: Polering af lygter er en tilkøbsydelse.

Hvad koster polering?

Prisen for en bilpolering afhænger af to ting: 

 • Hvor gammel din bil er
 • Hvilket resultat du selv forventer

Vi tilbyder derfor to forskellige pakker, når det kommer til polering. Til nye biler anbefaler vi en basis polering og til ældre biler anbefaler vi en premium polering.

Når du kontakter os vedrørende polering af din bil, tager vi en snak om din bil og de ønsker du har til resultatet. Baseret på det, giver vi en pris på en samlet pakke for klargøring af din bil. 

Basis polering og premium polering

Hvis du har en ny bil, anbefaler vi vores basis polering. Først vasker vi bilen grundigt udvendigt. Herefter renser vi lakken kemisk og mekanisk for urenheder som f.eks. tjære og flyverust inden polering. Vi polerer lakken grundigt i 1 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken.

Har du derimod en ældre bil, anbefaler vi en premium polering, da brugte biler ofte kræver en mere dybdegående polering i 2 trin. Inden vi polerer bilen, bliver den vasket grundigt udvendigt. Lakken bliver renset kemisk og mekanisk for urenheder som tjære og flyverust. Når lakken er klargjort, poleres den grundigt i 2 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken.

Ved både en basis polering og en premium polering afslutter vi den flotte finish med en lakforsegling.

Det er vores anbefaling at tilkøbe keramisk coating, for optimal beskyttelse af din bil. 

Polering af bil i Jylland

Hos Detailing Center i Hedensted, kan du få poleret din bil. Vi mange års erfaring med polering af biler. Du er derfor altid sikret den bedste oplevelse på vores værksted. 

Vælg en keramisk coating af dine alufælge!

Vi anbefaler keramisk coating af dine fælge, når du sender din bil til polering hos os – en professionel coating af dine alufælge sørger for både glans og en uovertruffen beskyttelse af dine fælge, og gør dem nemme at vedligeholde.

Ny-coatede fælge ser både ekstremt godt ud, men det beskytter også dine ofte dyre alufælge, som bliver udsat for en stor belastning af både vejr og vind. Derudover beskytter en coating af fælge også mod bremsestøv, der brænder sig fast, asfalt, ridser samt andet skidt og snavs.

Vi tilbyder dog selvfølgelig også en polering af dine fælge, der naturligvis også giver et flot resultat.