fbpx

Polering af din bil

Polering af din bil er en fundamental del af din bils vedligeholdelse. Bestil tid til polering af din bil allerede i dag og få en skinnende ren bil. Det kan anbefales!

Lad os polere din bil for dig - og få en skinnende bil retur!

Polering af din bils lak er en helt fundamental del af din bils vedligeholdelse. Dels fjerner du snavs og andet indgroet skidt fra lakken, der ikke forsvinder ved almindelig bilvask.

Polering gør lakken ren, glat og klar til lakforsegling. Polering af bilens lak og efterfølgende lakforsegling sørger for, at når det regner preller vandet lige så fint af bilen, og det samme gør sig gældende med andet skidt og snavs. Derfor er det også en god idé at få din bils lak poleret med jævne mellemrum – gerne hvert år eller hvert andet år, alt afhængig af dit kørselsbehov samt opmagasinering af bilen.

Ønsker du en helt fænomenal beskyttelse af din bil, kan vi anbefale, at du får lavet en keramisk coating af bilens lak. En keramisk coating giver en uovertruffen beskyttelse af lakken i flere år. Skal bilen have den helt store tur, tilbyder vi også indvendig rengøring af din bil samt beskyttelse af bilens indvendige overflader som fx læder, stof og vinyl.

En autopolering genopfrisker din bil - og kan også fjerne ridser i din billak

Vælger du at give din bil en professionel polering, får du flere fordele end blot de vedligeholdelsesmæssige fordele. En professionel bilpolering genopfrisker nemlig din bil – og du kan tydeligt se forskel. Det gør sig blandt andet gældende, hvis din bil har mistet glansen, og er blevet trist i farven. En polering genopfrisker så at sige din bils lakering, og giver en helt fantastisk dybde i lakken – din bil vil stå så flot, at du efterfølgende kan spejle dig i din bils lakering på mest tilfredsstillende vis, fordi den er så dyb.

En polering kan fjerne ikke-dybe ridser

Har din bil fået ridser i lakken, der skyldes almindeligt brug, vil du med en polering også ofte kunne fjerne ridserne på din bil. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det ikke er alle ridser i din billak, der kan fjernes med en bilpolering – det afhænger af, hvor dybe ridserne er.

Alternativt tilbyder vi lakreparation

Som udgangspunkt kan samtlige brugsridser, vaskeridser, svirvelmærker, kalkpletter, hologrammer og andre defekter i lakken poleres væk. Alternativt tilbyder vi også reparation af stenslag i lakken, reparation af mindre ridser samt autolakering hos Detailing Center.

Vælg en keramisk coating af dine alufælge!

Vi anbefaler keramisk coating af dine fælge, når du sender din bil til polering hos os – en professionel coating af dine alufælge sørger for både glans og en uovertruffen beskyttelse af dine fælge, og gør dem nemme at vedligeholde.

Ny-coatede fælge ser både ekstremt godt ud, men det beskytter også dine ofte dyre alufælge, som bliver udsat for en stor belastning af både vejr og vind. Derudover beskytter en coating af fælge også mod bremsestøv, der brænder sig fast, asfalt, ridser samt andet skidt og snavs.

Vi tilbyder dog selvfølgelig også en polering af dine fælge, der naturligvis også giver et flot resultat.

Polering af lygter - giver forlygter og baglygter nyt liv

Grimme og matte forlygter og baglygter ser ikke bare triste ud, de kan også udgøre en sikkerhedsmæssig risiko. Det vil oftest kun være et problem på biler med mange år på bagen, men det kan også forekomme på nyere biler. Dog vil behovet for en polering og vandslibning af forlygter ofte være størst, da forlygterne er de mest udsatte lygter på bilen. Som oftest polerer vi dog både for- og baglygter for at sikre et ensartet udseende.

OBS: Polering af lygter er en tilkøbsydelse.