Stenslagsfolie

Vi monterer beskyttelsesfolie til Tesla på udsatte steder, med PPF folie der er maskinudskåret specifikt til din bil. Ring til os på +45 49 40 35 31 og bestil i dag.

Hvad er stenslagsfolie?

Stenslagsfolie, også kaldet PPF (paint protection film), er en folie der monteres på din bil. Folien beskytter lakken på din bil mod stenslag og anden slid som f.eks. syre fra fugleklatter, trafikfilm, skrammer og ridser. 

Priser for stenslagsfolie

  • Rockerpanels komplet (model 3) 2.495 kr
  • PPF bagdøre (Model Y) 1.795 kr.
  • Bunden af alle døre 2.995 kr.
  • Forlygter 495 kr. pr. stk.
  • Forlygter tonede 595 kr. pr. stk.
  • Dørfals 295 kr. pr. stk.
  • Læssekant på bagkofanger 695 kr.

Alle priser er vejledende. Kontakt os for en fast pris.

PPF - transparent beskyttelse til din bil

Når du vælger PPF til din bil, får du et praktisk talt usynligt beskyttelseslag på din bil. Stenslagsfolie er transparent og er svær at se på bilen.

Ønsker du kun at få beskyttet et mindre område, f.eks. rocker panels eller dørfalser, vil der være en mindre kant, hvor folien stopper. Denne kant er dog ikke synlig, medmindre man går helt tæt på folien.  

PPF til Tesla

Hos Detailing Center tilbyder vi montering af stenslagsfolie på din Tesla Model 3 og Tesla Model Y. Hvis du har en Tesla anbefaler vi, at du beskytter rocker panels, læssekant og dørfalser. Det er her lakken på din Tesla er mest udsat for stenslag og skrammer. 

Vi tilbyder pakketilbud til din Tesla med polering, keramisk coating og stenslagsfolie på udsatte steder. 

Hvad koster stenslagsfolie?

Prisen for stenslagsfolie afhænger helt af den enkelte opgave. Det kommer nemlig an på mængden af PPF der skal bruges. 

Ved mindre områder som f.eks. dørfalser og læssekant, kan du se vores vejledende priser herunder. Har du brug for andet, er du velkommen til at kontakte os for en pris på stenslagsfolie til din bil. Til større PPF opgaver anvender vi ekstern samarbejdspartner.

Tager bilen skade af beskyttelsesfolie?

Når man bruger PPF af høj kvalitet, påvirker det ikke lakken på din bil, hvis den fjernes korrekt. Folien kan fjernes fra din bil, uden det efterfølgende er synligt. Hvis der er limrester på lakken, kan det nemt fjernes.

Vi anbefaler, at du kontakter os, hvis du ønsker folien fjernet igen. Vi kan hjælpe med afmonteringen eller give dig vejledning i, hvordan du selv kan afmontere.