Keramisk coating

Keramisk coating, Ceramic coating, keramisk polering, keramisk lakforsegling eller Nano coating – kært barn har mange navne.
En keramisk coating er for dig, der vil passe ekstra godt på din bil. Bestil tid i dag – så tager vi os godt af dit kæreste eje.

BESKYT DIN BIL

Med keramisk coating bliver din bils lak beskyttet mod støv, salt, tjære, flyverust, fugleklatter, insekter, pollen og andre objekter, der er hårde mod lakken. Vask og vedligeholdelse bliver meget nemmere, da skidt og snavs ikke sætter sig på samme måde i lakken.

Keramisk coating er utroligt langtidsholdbar. Det beskytter din billak fra 3 år og helt op til hele bilens levetid. Få din bil til at skinne i lang tid. Lige meget om du har en fabriksny bil eller en brugt bil, så vil du have glæde af at få din bil coatet. Hos Detailing Center vasker, polerer, affedter og beskytter vi din bil med keramisk coating. Vi anvender udelukkende coatings af højeste kvalitet fra Opti-Coat og Gtechniq der giver den bedste beskyttelse og holdbarhed. De såkaldte permanente keramisk/nano coatings der yder den stærkeste og mest holdbare beskyttelse af lakken.

Priser

Når du får din bil poleret hos Detailing Center, kan du tilkøbe ekstra services som f.eks. keramisk coating af bil, coating af fælge og beskyttelsesfolie. Priserne herunder er tillæg til prisen for bilpolering. Du kan også bruge vores prisberegner, til at udregne et estimat på pris for behandlingen. Den endelige pris afhænger af flere faktorer så som bilens størrelse, alder, km tal og ikke mindst lakkens stand. Ud fra disse samt dine ønsker laver vi en samlet pakke med den polering og keramisk coating der passer til netop din bil.  Alle priser er vejledende.

Der er mulighed for gratis lånebil. Der tages forbehold for at lånebilen kan være optaget.

bilpolering

 • Nybilspolering/polering af ny bil (1 dag) 3.995 kr.

  Grundig udvendig vask, kemisk renset for flyverust og tjære, 1-trins polering, almindelig lakforsegling, mulighed for tilkøb af keramisk coating, folie og PPF.

 • Premium polering (2 dage) 5.995 kr.

  Grundig udvendig vask, kemisk renset for flyverust og tjære, 2-trins polering, lakforsegling, mulighed for tilkøb af keramisk coating, folie og PPF.

Alle priser er vejledende. Kontakt os for en fast pris.

Keramisk coating

Prisen for keramisk coating af bil er et tilkøb til bilpolering, og skal tillægges prisen for bilpolering.

 • Opti-Coat Pro3 4 lags livstidscoating 7.995 kr.
 • Gtechniq Crystal Serum Ultra med EXOV5 2 lags 9 års coating 4.995 kr.
 • Opti-Coat Pro+ 2 lags 7 års coating 3.995 kr.
 • Gtechniq Crystal Serum Light med EXOV5 2 lags 5 års coating 3.495 kr.
 • Opti-Coat Pro 1 lags 5 års coating 2.995 kr.
 • Opti-Coat Paint Guard 1 lags 3 års coating 1.995 kr.

Alle priser er vejledende. Kontakt os for en fast pris.

Andre tilvalg

 • Coating af forrude 595 kr.
 • Coating af fælge (forside) 995 kr.
 • Coating af fælge (for- og bagside) 1.895 kr.
 • Coating af plastik/trim 495 kr.
 • Coating af lædersæder 1.495 kr.
 • Imprægnering af kaleche 1.295 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) i dørfalser fra 295 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) på læssekant fra 595 kr.
Keramisk coating er klar

Hvad er keramisk coating til bil?

Keramisk coating er en flydende polymer væske, der påføres din bil. Denne form for beskyttelse af lakken går også under navnene ceramic coating og nano coating.

Når man påfører keramisk coating på bilens lak, opstår der en kemisk forbindelse mellem væsken og klarlakken på din bil, der bindes sammen og danner et permanent beskyttende lag.

Hvordan virker keramisk coating?

Når vi påfører keramisk coating på din bil, bliver der dannet et permanent beskyttende lag. Beskyttelsen er effektiv mod skidt og snavs, nedfald, tjære, vejsalt flyverust, skader fra solens UV stråler og fra fugleklatter.

Hvis du gerne vil sikre dig, at lakken på din bil holder sig flot i mange år, er en behandling med keramisk bil coating altså en rigtig effektiv løsning.

Sådan foregår en behandling hos Detailing Center

Inden din bil skal have en coating, skal vi først forberede din bil. En behandling med keramisk coating har følgende trin:

 1. Vi vasker bilen udvendigt.
 2. Lakken renses for urenheder
 3. Bilen poleres i 1, 2 eller 3 trin.
 4. Vi coater bilen med keramisk coating.

Efter behandlingen kan bilen afhentes senere samme dag.

Detailing center og coating er et godt match

Keramisk coating - Gammel opfindelse på nye flasker

I de seneste år er keramisk coating blevet mere populær i bilindustrien. Vi mærker løbende en stigende efterspørgsmål på den beskyttelse der opnås med netop dette produkt.

Men det er ikke en ny opfindelse. Polymervæske er i mange år blevet brugt til overfladebehandling. Det er blandt andet sådan dine teflonbelagte pander bliver lavet. 

Denne teknologi har vi taget godt til os i bilplejeindustrien. Hvor det tidligere var en almindelig lakforsegling, vi benyttede efter en polering, kan vi nu tilbyde en endnu bedre holdbarhed og levetid. Derfor vælger mange både polering og coating af bil.

Den traditionelle lakforsegling og bilvoks har en langt kortere levetid, og har også langt fra den samme beskyttelse og effekt. Det er derfor en stor fordel at tilkøbe keramisk coating, i stedet for den klassiske lakforsegling, når du booker tid til en polering. 

Beskyt din bil med ceramic coating

Når du bruger din bil, er det umuligt at undgå slid på bilen. Den bliver udsat for miljøpåvirkninger samt vind og vejr året rundt. Uanset om det regner, sner eller solen skinner, påvirker vejret lakken på din bil. Udover vejret, møder din bil også meget andet slid på vejen. Her kan f.eks. nævnes fugleklatter, pollen, harpiks, nedfald, vejsalt, bremsestøv og tjære.

Ovenstående kan give store skader på lakken. Solen får f.eks. lakken til at falme mens fugleklatter ætser lakken, hvilket giver grimme pletter.

Hvis du gerne vil beskytte din lak mod ovenstående, er den bedste løsning keramisk coating. Her får du den mest effektive og holdbare beskyttelse af lakken på din bil, så den kan holde sig flot i længere tid.

Nemmere vedligehold af din bil

Med den rette beskyttelse af din bil, bliver det nemmere at vedligeholde din bil i dagligdagen. Keramisk nano coating gør bilen mere skidt og vandafvisende. Kort sagt betyder det, at vand vil perle af din bil når det regner. Samtidig vil du også opleve, at skidt og snavs ikke sætter sig på bilen i samme omfang, som på en bil uden beskyttelse.

Den hydrofobiske og skidt afvisende effekt også kendt som den selvrensende effekt gør det nemmere at holde din bil ren, og får din bil til at se ren og pæn ud i længere tid.

Vand og skidtafvisende

Fremhæv glansen på din bil med keramisk coating

Det mest tydelige resultat af en keramisk coating – rent visuelt – vil være måden den keramiske lakforsegling fremhæver bilens glans. Den keramiske coating fremhæver glansen i lakken. Det giver en enormt flot dybde i lakken, som på en solskinsdag vil se helt fænomenalt ud, og du vil kunne spejle dig i lakken.

Du kan desuden også få en keramisk coating til bilens øvrige overflader – eksempelvis ydre og indre plast- og vinyldele, læder-coating, rude-coating, keramisk-coating til alufælge, coating af dæksider, bremsekalibre, coating af udstødningsafgange, som alt sammen har de samme ovennævnte fordele.

Fordelen ved coating af en ny bil

Det er måske ikke altid lige til at se, hvorfor det er en fordel med coating på en helt ny bil. Vi oplever ofte en forståelse af, at en fabriksny bil ikke har det samme behov for beskyttelse som en ældre model. Det er dog en meget ærgerlig opfattelse, da det faktisk er lige modsat. Bilfabrikanterne anvender i dag et tyndere lag klarlak, som gør lakken mere skrøbelig. En ny lak nedbrydes hurtigt af miljøet, forkert vask og solens UV stråler, hvorfor det er en rigtig god ide at få lakken beskyttet fra starten. Herved sikrer du dig, at din lak holder sin glans og dybde i mange år frem.

Når din bil kommer fra fabrikken, har den ganske rigtigt en helt ny lak. Det er dog ikke ensbetydende med, at lakken ikke skal beskyttes eller kan have ridser. Når du vælger at få poleret og coatet din helt nye vogn, vil du give lakken den perfekte start på livet. Det er kort sagt aldrig for tidligt med beskyttelse af lakken.

Keramisk coating i Jylland

Hos Detailing Center i Hedensted, kan du få keramisk coating af din bil. Vi har flere års erfaring med coating af biler. Du er derfor altid sikret den bedste oplevelse på vores værksted.

Når vi coater din bil, benytter vi udelukkende produkter, som vi kan stå inde for. Produkterne til coating har en lang holdbarhed og effektiv beskyttelse, der er testet gennem flere år. Vi anvender primært Opti-Coat og Gtechniq som keramisk beskyttelse til din bil.