Keramisk coating

Keramisk coating, ceramic coating eller nano coating – kært barn har mange navne.
En keramisk coating er for dig, der vil passe ekstra godt på din bil. Bestil tid i dag – så tager vi os godt af dit kæreste eje.

Hvad er keramisk coating?

Keramisk coating er en flydende polymer væske, der påføres din bil. Denne form for beskyttelse af lakken går også under navnene ceramic coating og nano coating.

Når man påfører keramisk coating på bilens lak, opstår der en kemisk forbindelse mellem væsken og klarlakken på din bil, der bindes sammen og danner et beskyttende lag.

Hvordan virker keramisk coating?

Når vi påfører keramisk coating på din bil, bliver der dannet et beskyttende lag. Beskyttelsen er effektiv mod skidt og snavs, nedfald, tjære, flyverust, skader fra solens UV stråler og fra fugleklatter.

Hvis du gerne vil sikre dig, at lakken på din bil holder sig flot i mange år, er en behandling med keramisk coating altså en rigtig effektiv løsning.

Sådan foregår en behandling hos Detailing Center

Inden din bil skal have en coating, skal vi først forberede din bil. En behandling med keramisk coating har følgende trin:

 1. Vi vasker bilen udvendigt.
 2. Lakken renses for urenheder
 3. Bilen poleres i 1 eller 2 trin.
 4. Vi coater bilen med keramisk coating.

 

Efter behandlingen kan bilen afhentes senere samme dag.

Priser for polering

 • Basis polering (1-2 dage) 3.995 kr.

  Vores basispolering egner sig specielt godt til helt nye biler. Bilen vaskes grundigt udvendigt. Lakken renses kemisk og mekanisk for urenheder som tjære og flyverust inden polering. Lakken poleres grundigt i 1 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken. Vi afslutter den flotte finish med en lakforsegling (inkluderet i prisen). Der er mulighed for gratis lånebil.

 • Premium polering 5.995 kr.

  Premium polering egner sig specielt godt til brugte biler, der oftest kræver en mere dybdegående polering i 2 trin. Bilen vaskes grundigt udvendigt. Lakken renses kemisk og mekanisk for urenheder som tjære og flyverust inden polering. Lakken poleres grundigt i 2 trin, der sikrer højglans og dybde i lakken. Vi afslutter den flotte finish med en lakforsegling (inkluderet i prisen). Der er mulighed for gratis lånebil.

Priser for Keramisk coating

Priser for keramisk coating er et tilkøb til polering. Du skal derfor tillægge prisen for coating til den valgte bilpolering. 

Vores anbefaling er at beskytte lakken med Opti Coat Pro+ op til 7 års holdbarhed. Vi tilbyder også nedenstående keramisk coating af højeste kvalitet.

Alle priser er vejledende. Kontakt os for en fast pris.

 • Opti Coat Pro+ 3.995 kr.

  7 års keramisk coating

 • Opti Coat Pro 2.495 kr.

  5 års keramisk coating

 • Opti Coat Paint Guard 1.495 kr.

  3 års keramisk coating

 • Opti Coat Gloss Coat 995 kr.

  2 års keramisk coating

Keramisk coating - Gammel opfindelse på nye flasker

I de seneste år er keramisk coating blevet mere populær i bilindustrien. Vi mærker løbende en stigende efterspørgsmål på den beskyttelse der opnås med netop dette produkt.

Men det er ikke en ny opfindelse. Polymervæske er i mange år blevet brugt til overfladebehandling. Det er blandt andet sådan dine teflonbelagte pander bliver lavet. 

Denne teknologi har vi taget godt til os i bilplejeindustrien. Hvor det tidligere var en almindelig lakforsegling, vi benyttede efter en polering, kan vi nu tilbyde en endnu bedre holdbarhed og levetid. 

Den traditionelle lakforsegling og bilvoks har en langt kortere levetid, og har også langt fra den samme beskyttelse og effekt. Det er derfor en stor fordel at tilkøbe keramisk coating, i stedet for den klassiske lakforsegling, når du booker tid til en polering. 

Beskyt din bil med ceramic coating

Når du bruger din bil, er det umuligt at undgå slid på bilen. Den bliver udsat for miljøpåvirkninger samt vind og vejr året rundt. Uanset om det regner, sner eller solen skinner, påvirker vejret lakken på din bil. Udover vejret, møder din bil også meget andet slid på vejen. Her kan f.eks. nævnes fugleklatter, pollen, harpiks, nedfald, vejsalt, bremsestøv og tjære.

Ovenstående kan give store skader på lakken. Solen får f.eks. lakken til at falme mens fugleklatter ætser lakken, hvilket giver grimme pletter.

Hvis du gerne vil beskytte din lak mod ovenstående, er den bedste løsning keramisk coating. Her får du den mest effektive og holdbare beskyttelse af lakken på din bil, så den kan holde sig flot i længere tid.

Nemmere vedligehold af din bil

Med den rette beskyttelse af din bil, bliver det nemmere at vedligeholde din bil i dagligdagen. Keramisk nano coating gør bilen mere skidt og vandafvisende. Kort sagt betyder det, at vand vil perle af din bil når det regner. Samtidig vil du også opleve, at skidt og snavs ikke sætter sig på bilen i samme omfang, som på en bil uden beskyttelse.

Den hydrofobiske og skidt afvisende effekt gør det nemmere at holde din bil ren, og får din bil til at se ren og pæn ud i længere tid.

Fremhæv glansen på din bil med keramisk coating

Det mest tydelige resultat af en keramisk coating – rent visuelt – vil være måden den keramiske lakforsegling fremhæver bilens glans. Den keramiske coating fremhæver glansen i lakken. Det giver en enormt flot dybde i lakken, som på en solskinsdag vil se helt fænomenalt ud, og du vil kunne spejle dig i lakken.

Du kan desuden også få en keramisk coating til bilens øvrige overflader – eksempelvis ydre og indre plast- og vinyldele, læder-coating, rude-coating, keramisk-coating til fælge, coating af dæksider, bremsekalibre, coating af udstødningsafgange, som alt sammen har de samme ovennævnte fordele.

Fordelen ved coating af en ny bil

Det er måske ikke altid lige til at se, hvorfor det er en fordel med coating på en helt ny bil. Vi oplever ofte en forståelse af, at en fabriksny bil ikke har det samme behov for beskyttelse som en ældre model. Det er dog en meget ærgerlig opfattelse, da det faktisk er lige modsat. Bilfabrikanterne anvender i dag et tyndere lag klarlak, som gør lakken mere skrøbelig. En ny lak nedbrydes hurtigt af miljøet og solens UV stråler, hvorfor det er en rigtig god ide at få lakken beskyttet fra starten. Herved sikrer du dig, at din lak holder sin glans og dybde i mange år frem.

Når din bil kommer fra fabrikken, har den ganske rigtigt en helt ny lak. Det er dog ikke ensbetydende med, at lakken ikke skal beskyttes eller kan have ridser. Når du vælger at få poleret og coated din helt nye vogn, vil du give lakken den perfekte start på livet. Det er kort sagt aldrig for tidligt med beskyttelse af lakken.

Keramisk coating i Jylland

Hos Detailing Center i Hedensted, kan du få keramisk coating af din bil. Vi har flere års erfaring med coating af biler. Du er derfor altid sikret den bedste oplevelse på vores værksted.

Når vi coater din bil, benytter vi udelukkende produkter, som vi kan stå inde for. Produkterne til coating har en lang holdbarhed og effektiv beskyttelse, der er testet gennem flere år.