Keramisk coating, ceramic coating eller nano coating - kært barn har mange navne

En keramisk coating er for dig, der vil passe ekstra godt på din bil. Bestil tid i dag – så tager vi os godt af dit kæreste eje.

Bestil keramisk coating nu

Hvad er en keramisk coating?

Ceramic coating giver den bedste beskyttelse af din bil

Keramisk coating, ceramic coating og nano coating – kært barn har mange navne, men alle begreber er udtryk for det samme – en flydende polymer væske, der påføres din bil. Ved påføring opstår der en kemisk forbindelse mellem væsken og klarlakken på din bil, der bindes sammen og danner et beskyttende lag.

Ceramic coating er som sådan ikke en ny opfindelse, da polymer væske længe har været brugt i industrien til overfladebehandling, som vi eksempelvis kender fra Teflonbelagte pander. Det nye er dog, at polymer teknologien i de senere år har vundet indtog indenfor bilpleje, hvor det bliver anvendt som beskyttelse af din bil – akkurat som en almindelig lakforsegling. Forskellen er dog, at en nano coating er væsentligt mere effektiv – og har en meget længere holdbarhed over flere år, hvor traditionel bil voks og syntetisk lakforsegling holder i kortere tid.

Sådan beskytter nano coating din bil

En nano coating beskytter din bils klarlak, og gør den mere modstandsdygtig over for vejr, vind og nedbør samt overfor snavs og skidt, og holder generelt din bil ren længere tid.

En keramisk coating beskytter din bil mod solens UV-stråler, der ellers får enhver billak til at falme, oxidere og blive mat i udtrykket. En nano coating beskytter også mod eksempelvis fuglelort, syreregn, pollen, harpiks, nedfald, vejsalt, flyverust, bremsestøv, tjære, kalkpletter mv., som ellers kan gøre store skader på lakken, da for eksempel fugleklatter ætser lakken, hvilket medfører grimme pletter, der ikke sådan lige kan fjernes. Her giver en ceramic coating et beskyttende lag, som beskytter mod den type angreb fra “luften”.

Derudover giver en keramisk coating også en hydrofobisk beskyttelse – hvilket blot vil sige, at nedbør vil perle af bilen grundet nano coatingen. På samme måde binder snavs og andet skidt sig ikke til lakken, hvilket vil få din bil til at se ren og pæn ud i længere tid.

Keramisk coating - hydrofobisk virkning
Nano Coating - Ceramic coating

En keramisk coating fremhæver din bils glans

Det mest tydelige resultat af en keramisk coating – rent visuelt – vil være måden, den keramiske lakforsegling fremhæver bilens glans. Den keramiske coating fremhæver glansen i lakken, hvilket giver en enormt flot dybde i lakken, som på en solskinsdag vil se helt fænomenalt ud, hvor du vil kunne spejle dig i lakken.

Du kan desuden også få en keramisk coating til bilens øvrige overflader – eksempelvis ydre og indre plast- og vinyl dele, læder coating, rude coating, keramisk coating til fælge, coating af dæksider, bremsekalibre, coating af udstødnings afgange som alt sammen har de samme ovennævnte fordele.

PRISER

Hvad koster en keramisk coating?

Prislejet for en keramisk coating er fra 5.000,- til 15.000,-, og afhænger bl.a. af størrelsen på din bil. Men ring til os og få et tilbud.

Se prislisteRing for et tilbud