Lakforsegling

Skån din bil lak med en lakforsegling. Book din tid allerede i dag!

Bestil en lakforsegling nu

Lakforsegling - hvad er det?

En lakforsegling er et beskyttende lag, der lægger sig ovenpå din bils eksisterende lakering. Lakforseglingen fungerer altså som lakbeskyttelse, der skåner din bil mod skidt og snavs, oxydering og flyverust.

Hvorfor vælge en lakkonservering?

Din bil lak udsættes for stor belastning af sol, vind og vejr. Miljøpåvirkninger som syreregn, fugleklatter, skidt og snavs som bla. indebærer pollen, harpiks, nedfald, vejsalt, flyverust, bremsestøv, tjære, kalkpletter og meget andet, tærer alt sammen på din bil og gør din bils overflade mere mat og trist at se på. Det gør også, at lakkens overflade ikke er glat, hvilket medfører, at skidt og snavs lettere sætter sig fast.

Med skidt og snavs der klæber sig fast til din bils lakering, følger en øget risiko for rustangreb, oxidering fra solens skadelige UV stråler, famlet lak og ridser, ligesom det gør din bil vanskeligere at holde ren.

Det modvirker en lakforsegling, idet lakforseglingen lægger sig som en beskyttende hinde oven på lakken og gør det svært for skidt og snavs og miljøets øvrige påvirkninger at komme i kontakt med lakken.

Din bil er således beskyttet mod vind og vejr, skidt og snavs, miljøpåvirkninger som syreregn, vejsalt, nedfald, flyverust, tjære, kalkpletter og solens skadelige UV-stråler og gør vedligeholdelse og vask meget nemmere.

Lakforsegling af nye biler

Har du en ny bil – og med ny bil mener vi fra splinterny til en bil, der er cirka et år gammel, er det endnu mere pålæggende, at du får givet din bil en lakforsegling, idet du i den periode har en særlig mulighed for at give din bil en livsforlængende behandling, inden det daglige slid sætter sine spor på lakeringen. Giver du din bil en lakforsegling fra ny, holder forseglingen nemlig længere da lakken er ny, frisk og stærkest uden at have være udsat for hårde miljøpåvirkninger.

Du har dog altid mulighed for at give din bil uanset alder en lakforsegling, og samme effekt som ved en nylakeret bil, kan tilnærmelsesvis opnås ved at give din brugte bil en lakforsegling efter en grundig og professionel bilpolering.

Vi anbefaler, uanset tidspunktet for lakforseglingen, at du løbende giver din bil en vedligeholdelsesbehandling, så din bils lak hele tiden er optimalt beskyttet af lakkonserveringen.

Lakforsegling af ny bil

Vi bruger udelukkende de bedste produkter til lakforsegling

Bruger du os hos Detailing Center til lakkonservering af din bil, er du garanteret det bedste resultat af lakkonserveringen. Det er du dels fordi, vi bruger den bedste lakforsegling på markedet, og fordi vi er erfarne og professionelle detailing-specialister, der lever og ånder for vores arbejde, som også er vores helt store interesse og passion. Produkterne vi bruger, er af det brand, der hedder Opti-Coat, som laver de absolut bedste produkter på markedet.

PRISER

Hvad koster en lakforsegling af din bil?

Se vores forskellige pakker med lakforsegling for priser. Prislejet er 2000-3000 kr for almindelig syntetisk lakforsegling eller premium bilvoks.

Se prislisteRing for et tilbud