Bilpleje hos Detailing center

Bestil tid til professionel bilpleje af din bil hos Detailing Center. Ring til os på +45 49 40 35 31 og bestil tid i dag.

Kontakt Rune jensen

Bilpleje - få en pæn og præsentabel bil

Bilpleje er et nødvendigt onde som bilejer, hvis du vel at mærke ønsker at køre i en pæn og præsentabel bil – og hvem ønsker ikke det? Det er dog ikke altid, man får det gjort, og opgaven kan hurtigt virke uoverkommelig. Så er det heldigt, at vi hos Detailing Center altid står klar til at hjælpe dig med din bilpleje.

Vi har mange års erfaring med professionel bilpleje, og vi kan klare alt inden for bilpleje – ude som inde. Så slipper du for beskidte fingre.

Den indvendige bilpleje

Den indvendige pleje består af en indvendig rengøring af bilen, der giver dig følelsen af en ny bil. Den indvendige bilpleje omfatter nemlig blandt andet en grundig støvsugning, rensning af kabinen, rens af gulvtæppe og gulvmåtter, rens af alle indvendige overflader og pudsning af alle ruder – samt en duftfrisker, der får din bil til at dufte som ny.

Derudover har vi en række tillægsydelser, som du kan tilkøbe – herunder blandt andet rens af klimaanlæg/aircondition, rens og coating af lædersæder, rens og imprægnering af stofsæder m.m.

Bilklargøring

Den udvendige bilpleje

Den udvendige bilpleje består blandt andet af en grundig håndvask af bilen, herunder også en vask af motorrummet samt dørfalserne, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, tjære og flyverust, rens af fælge, hjulbrønde og dæksider, vinyl makeup, let polering af lakken for glans samt herefter en forsegling af lakken.

Ønsker du tillægsydelser til den udvendige bilpleje, anbefaler vi en polering af din bil, lakforsegling eller en keramisk coating.

Almindelig bilpleje

Hos Detailing Center udfører vi både det, vi kalder “almindelig bilpleje” samt highend bilpleje. Den almindelige autopleje er en billig bilpleje, der henvender sig til dig, der ønsker at vedligeholde din bil efter de bedste forskrifter inden for et yderst rimeligt budget. Vores highend bilpleje derimod – dét vi også kalder highend detailing – er til dig, der kun stilles tilfreds med det allerbedste. Her kræser vi virkelig for detaljen.

klargøring af bil
Bilpleje på BMW

High-end detailing

Forskellen på almindelig bilpleje og detailing er per definition, at high end detailing er en langt mere dybdegående, tidskrævende og detaljeorienteret form for bilpleje. Der anvendes metoder, der går meget mere i dybden med den enkelte opgave. Produkterne er af højeste kvalitet, som er specialudviklet til at yde overlegen rengøring og beskyttelse af alle indvendige og udvendige overflader.

Vi anvender udelukkende eksklusive bilplejeprodukter i vores arbejde – vi er blandt andet certificeret til brug af Opti Coat og Gtechniq, der er de absolut bedste bilplejeprodukter, du kan finde på markedet.