Bilpleje hos Detailing center

Bestil tid til professionel bilpleje af din bil hos Detailing Center. Ring til os på +45 49 40 35 31 og bestil tid i dag.

Bilpleje - få en pæn og præsentabel bil

Bilpleje er et nødvendigt onde som bilejer, hvis du vel at mærke ønsker at køre i en pæn og præsentabel bil – og hvem ønsker ikke det? Det er dog ikke altid, man får det gjort, og opgaven kan hurtigt virke uoverkommelig. Så er det heldigt, at vi hos Detailing Center altid står klar til at hjælpe dig med din bilpleje.

Vi har mange års erfaring med professionel bilpleje, og vi kan klare alt indenfor god bilpleje – ude som inde. Så slipper du for beskidte fingre.

Den indvendige bilpleje

Den indvendige pleje består af en indvendig rengøring af bilen, der giver dig følelsen af en ny bil. Den indvendige bilpleje omfatter nemlig blandt andet en grundig støvsugning, rensning af kabinen, rens af gulvtæppe og gulvmåtter, rens af alle indvendige overflader og pudsning af alle ruder – samt en duftfrisker, der får din bil til at dufte som ny.

Derudover har vi en række tillægsydelser, som du kan tilkøbe – herunder blandt andet rens af klimaanlæg/aircondition, rens og coating af lædersæder, rens og imprægnering af stofsæder m.m.

Bilklargøring

Den udvendige bilpleje

Den udvendige bilpleje består blandt andet af en grundig håndvask af bilen, herunder også en vask af motorrummet samt dørfalserne, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, tjære og flyverust, rens af fælge, hjulbrønde og dæksider, vinyl makeup, let polering af lakken for glans samt herefter en forsegling af lakken.

Ønsker du tillægsydelser til den udvendige bilpleje, anbefaler vi en polering af din bil, lakforsegling eller en keramisk coating.

Almindelig bilpleje

Hos Detailing Center udfører vi både det, vi kalder “almindelig bilpleje” samt eksklusiv bilpleje. Den almindelige autopleje er en billig bilpleje, der henvender sig til dig, der ønsker at vedligeholde din bil efter de bedste forskrifter inden for et yderst rimeligt budget. Vores highend bilpleje derimod – dét vi også kalder highend detailing – er til dig, der kun stilles tilfreds med det allerbedste. Her kræser vi virkelig for detaljen.

klargøring af bil
Bilpleje på BMW

High-end detailing

Forskellen på almindelig bilpleje og detailing er per definition, at high end detailing er en langt mere dybdegående, tidskrævende og detaljeorienteret form for bilpleje. Der anvendes metoder, der går meget mere i dybden med den enkelte opgave. Produkterne er af højeste kvalitet, som er specialudviklet til at yde overlegen rengøring og beskyttelse af alle indvendige og udvendige overflader.

Som bilpleje firma, anvender vi udelukkende eksklusive bilplejeprodukter i vores arbejde – vi er blandt andet certificeret til brug af Opti Coat og Gtechniq, der er de absolut bedste bilplejeprodukter, du kan finde på markedet.

Vores komplette bilplejepakke er servicen til dig, der ønsker en flot og præsentabel bil inde og ude.

Pakken indeholder grundig støvsugning, sæde rens, rens af gulvtæppe og gulvmåtter, rudepuds, rens af alle indvendige overflader, plast og vinyl dele overfladebehandles, duftfrisker, forvask med skum, grundig håndvask inkl. motorrum og dørfalser, kemisk rens af lakken for tjære og flyverust, mekanisk ler/Clay bar behandling, rens af fælge, hjulkasser og dæksider, alle ydre plastikdele overfladebehandles, dækglans, tørring af bilen, lakken poleres i 1 trin for glans, lakken forsegles med syntetisk lakforsegling

Anslået tid: 1 dag

Priser fra 3.000 – 5.000 kr.

Vejledende priser. Ring for fast pris.

Der er mulighed for gratis lånebil.

VIGTIG INFO
Alle priser er baseret på biler i gennemsnitlig stand. Vi forbeholder os retten til at vurdere om bilen er i gennemsnitlig stand ved visuel inspektion. Den endelige pris aftales før arbejdet påbegyndes. Yderligere tjenester kan anbefales eller tilføjes hvis ønskes. Har du specielle ønsker udformer vi gerne en service der passer til dine behov. Alle priser inkl. moms.

  • Luksus bilvask 349 kr.
  • Motorrums vask 395 kr.
  • Kabinerens 1.495 kr.
  • Læderpleje 795 kr.
  • Sæderens pr. sæde 295 kr.
  • Coating af læder 1.495 kr.
  • Sædeimprægnering 1.195 kr.
  • Coating kaleche 1.195 kr.
  • Fjernelse af røglugt i kabine fra 2.495 kr.