Professionel rengøring af bil hos Detailing Center

Bestil tid til en komplet rengøring af bil allerede i dag og få en skinnende ren bil. Det er stærkt vanedannende!

Få en komplet bilrengøring - indvendigt som udvendigt

Er din bil beskidt, og trænger den til en hovedrengøring? Så er du kommet til rette sted – hos Detailing Center har vi mange års erfaring med bilpleje – både indvendigt og udvendigt, og kan forvandle selv den mest beskidte bil til en nærmest ny bil. Vi har flere forskellige pakker til bilrengøring, ligesom vi også har en række tillægsydelser.

Få følelsen af en ny bil - lad os give din bil en indvendig rengøring

Der er få ting, der er bedre end følelsen og duften af en ny bil – en bil uden pletter, støv og snavs. Det er ikke desto mindre dét, du får, når du lader os stå for en indvendig rengøring af din bil. Vi sørger for grundig støvsugning, sæderens, rens af gulvtæppe og gulvmåtter samt rens af alle indvendige overflader. Vi sørger selvfølgelig også for en grundig indvendig rudepudsning af alle bilens ruder.

Rengøring af bil

Sæderens - effektiv og skånsom rens af bilsæder

Sæderens og rengøring af bilsæder foretages med en skånsom tæpperenser, der bruges til at rengøre og frigøre det snavs, der har sat sig – det er den ultimative rens af bilsæder. Har du lædersæder i din bil, sørger vi naturligvis for en skånsom læderpleje af dine lædersæder, så de også bliver så fine som nye – og denne behandling fjerner også lugten fra læderet, der sommetider kan forekomme.

Plastik og vinyl i kabinen renses med vinylrens, og får en overfladebehandling med et støvafvisende og UV-beskyttende produkt.

Derudover bruger vi også en speciel duftfrisker, der maskerer dårlig lugt i bilen. Er det nødvendigt, har vi også mulighed for at give din bil en ozonbehandling, der dræber alle bakterier og lugte i kabinen.

Går du med salgstanker? Gør din bil salgsklar med indvendig bilpleje

Generelt er det altid en god investering at vedligeholde din bil – ude som inde – men særligt hvis du står overfor et salg af din bil, kan du hurtigt tjene udgiften til en professionel rengøring af bilen hjem. Vi ser gang på gang, at vores kunder får mange tusinde kroner mere for deres bil, hvis den fremstår klargjort, ren og pæn. Derudover går salget bare væsentligt hurtigere, fordi bilen efter en effektiv bilrengøring tager sig godt ud på billeder.
Investeringen er dog tjent hjem uanset, da en rengjort bil altid giver mere køreglæde og frembringer et stort smil på læberne.

klargøring af bil
Grundig vask er godt for bilen

Vi klarer selvfølgelig også den udvendige bilrengøring

Indvendig rengøring af bilen er vigtigt, men det samme er den udvendige bilrengøring – og den klarer vi selvfølgelig også hos Detailing Center. Vores eksteriørpakke indeholder en grundig håndvask af bilens ydre inklusiv motorrum, hjulbrønde og dørfalser, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, flyverust og tjære. Den udvendige bilrengøring omfatter også, at vinylmakeup påføres dæksider samt udvendige plastdele og hjulkasser. Dertil kommer en grundig tørring af bilen, samt at lakken får en 1-trins polering for glans og derefter forsegles.

Har din bil brug for en mere omfattende udvendig rengøring, kan du se vores andre ydelser her: Bilpolering, lakforsegling, keramisk coating, lakreparation og eventuelt også buleopretning.

Angående bilrengøring generelt der har vi altså bare virkelig stor erfaring. Vi går din bil grundigt igennem og sætter en stor ære i at rense din bil fuldstændig, både indefra men så sandelig også udefra. Lyder det som noget for dig, så kontakt os på telefon: 49 40 35 31.
Vi håber at høre fra dig.