Professionel rengøring af din bil hos Detailing Center

Bestil tid til en komplet rengøring af din bil allerede i dag og få en skinnende ren bil. Det er stærkt vanedannende!

Bestil bilrengøring nu

Få en komplet bil rengøring - indvendigt som udvendigt

Få følelsen af en ny bil - lad os give din bil en indvendig rengøring

Er din bil beskidt, og trænger den til en hovedrengøring? Så er du kommet til rette sted – hos Detailing Center har vi mange års erfaring med bilpleje – både indvendigt og udvendigt, og kan forvandle selv den mest møgbeskidte bil til en nærmest ny bil. Vi har flere forskellige pakker til bil rengøring, ligesom vi også har en række tillægsydelser.

Der er få ting, der er bedre end følelsen og duften af en ny bil – en bil uden pletter, støv og snavs. Det er ikke desto mindre dét, du får, når du lader os stå for en indvendig rengøring af din bil. Vi sørger for grundig støvsugning, sæderens, rens af gulvtæppe og gulvmåtter samt rens af alle indvendige overflader. Vi sørger selvfølgelig også for en grundig indvendig rudepudsning af alle bilens ruder.

Sæderens - effektiv og skånsom rens af bilsæder

Sæderens og rengøring af bilsæder foretages med en skånsom tæpperenser, der bruges til at rengøre og frigøre det snavs, der har sat sig – det er den ultimative rens af bilsæder. Har du lædersæder i din bil, sørger vi naturligvis for en skånsom læderpleje af dine lædersæder, så de også bliver fine som nye – og denne behandling fjerner også lugten fra læderet, der sommetider kan forekomme.

Plastik og vinyl i kabinen renses med vinylrens, og får en overfladebehandling med et støvafvisende og UV-beskyttende produkt.

Derudover bruger vi også en speciel duftfrisker, der maskerer dårlig lugt i bilen. Er det nødvendigt, har vi også mulighed for at give din bil en ozonbehandling, der dræber alle bakterier og lugte i kabinen.

Sæderens - BMW

Går du med salgstanker? Gør din bil salgsklar med indvendig bilpleje

Generelt er det altid en god investering at vedligeholde din bil – ude som inde, men særligt hvis du står overfor et salg af din bil, kan du hurtigt tjene udgiften til en professionel rengøring af bilen hjem. Vi ser gang på gang, at vores kunder får mange tusinde kroner mere for deres bil, hvis den fremstår klargjort, ren og pæn – og derudover går salget bare væsentligt hurtigere, fordi bilen efter en effektiv bil rengøring tager sig godt ud på billeder.

Investeringen er dog tjent hjem uanset, da en rengjort bil altid giver mere køreglæde og frembringer et stort smil på læberne.

Indvendig bilpleje af BMW
Rengøring af bil kabine

Vi klarer selvfølgelig også den udvendige bil rengøring

Indvendig rengøring af bilen er vigtigt, men det samme er den udvendige bil rengøring – og den klarer vi selvfølgelig også hos Detailing Center. Vores eksteriør pakke indeholder en grundig håndvask af bilens ydre inklusiv motorrum, hjulbrønde og dørfalser, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, flyverust og tjære. Den udvendige bil rengøring omfatter også, at vinylmakeup påføres dæksider samt udvendige plastdele og hjulkasser. Dertil kommer en grundig tørring af bilen, samt at lakken poleres i trin 1 for glans og derefter forsegles med bilvoks.

Har din bil brug for en mere end en omfattende udvendig rengøring, kan du se vores andre ydelser her: Bilpolering, lakforsegling, keramisk coating, lakreparation og eventuelt også buleopretning.

PRISER

Hvad koster en bil rengøring?

Prisen for en komplet bil rengøring afhænger naturligvis af, hvor grundige vi skal være – og hvor stor din bil er.

Du kan enten vælge at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller se vores prisliste på bil rengøring.

Se prislisteRing for et tilbud