Om Detailing Center

Vores mission er at tilbyde detailing med en høj grad af service og kvalitet til både private og erhverv i trekantsområdet.

Kontakt os

Jeg har altid været optaget af biler, og hvordan man kan shine dem op.

Interessen startede hjemme i garagen på hobbybasis. Her fik jeg mange timer til at gå med at researche metoder og produkter, samt anvende dem i praksis. Der var opture og nedture. Det var ofte tilbage til tegnebrættet for at anvende en anderledes tilgang.

Jeg var især optaget af lak, og hvordan man kunne fjerne vaskeridser og urenheder i lakken. Det betød utallige timer med polering og vandslibning for at opnå en noget nær perfekt lak uden ridser, men med en farverig og glansfuld finish.
I takt med, at min erfaring og kunnen inden for bilpleje blev større og opslugte mig, blev det til min passion og gjorde overgangen fra hobby til min levevej problemfri.

Mit arbejde med professionel bilpleje startede tilbage i 2014, og har givet mig en bred viden og mange erfaringer med branchen.

Jeg er detaljeorienteret, og går ikke på kompromis med resultatet. For mig er passionen for håndværket og din tilfredshed mit drive.

– Rune Jensen, indehaver af Detailing Center.

Vores mission er at tilbyde detailing med en høj grad af service og kvalitet til både private og erhverv i trekantsområdet.

Vores vision er at blive det førende high-end detailing center i trekantsområdet til både private og erhverv indenfor en tidsramme af 5 år.

Vi sørger altid for at anvende miljøvenlige produkter og metoder med respekt for både mennesker og vores miljø.

Vi bruger den nyeste teknologi inden for detailing for at opnå resultater, der overgår vores kundens forventninger, og sørger altid for at efteruddanne os til at omfavne de nyeste teknikker.

Vi har respekt for andre. Det handler for os om at leve op til det, vi lover vores kunder – og sikre den bedste kvalitet. Det gør vi ved at stille krav til vores produkter og vores håndværk.