Om Detailing center

Vores mission er at levere førsteklasses high-end bilpleje med enestående service og kvalitet til private i Jylland og på Fyn, samt tilbyde de nyeste og mest avancerede keramiske coatings.

Mange års erfaring med professionel bilpleje

Jeg har altid været optaget af biler, og hvordan man kan shine dem op.

Interessen startede hjemme i garagen på hobbybasis. Her fik jeg mange timer til at gå med at researche metoder og produkter samt anvende dem i praksis. Der var opture og nedture. Det var ofte tilbage til tegnebrættet for at anvende en anderledes tilgang.
Jeg var især optaget af lak, og hvordan man kunne fjerne vaskeridser og urenheder i lakken. Det betød utallige timer med polering og vandslibning for at opnå en noget nær perfekt lak uden ridser, men med en farverig og glansfuld finish.

I takt med, at min erfaring og kunnen inden for bilpleje blev større og opslugte mig, blev det til min passion og gjorde overgangen fra hobby til min levevej problemfri.
Mit arbejde med professionel bilpleje startede tilbage i 2014 og har givet mig en bred viden og mange erfaringer med branchen.

Jeg er detaljeorienteret og går ikke på kompromis med resultatet. For mig er passionen for håndværket og din tilfredshed mit drive.

– Rune Jensen, indehaver af Detailing Center.

Poleret rød bil

Vores mission

Vores mission er at levere førsteklasses bilplejeoplevelser med enestående service og kvalitet til private.

Vores vision

Vores vision er at blive det førende high-end detailing center for private kunder inden for en tidsramme på 5 år, hvor vores ekspertise og kvalitet skinner igennem.

Vores værdier

Vores værdier definerer vores tilgang til bilpleje:

Vi prioriterer miljøet og bruger altid miljøvenlige produkter og metoder, der respekterer både mennesker og naturen.

Vi stræber efter at være på forkant med den nyeste teknologi inden for detailing og keramiske coatings for at levere resultater, der overstiger kundens forventninger. Vi investerer kontinuerligt i efteruddannelse for at mestre de seneste teknikker og metoder.

Respekt er kernen i vores arbejde. Vi leverer det, vi lover vores kunder, ved at opretholde de højeste standarder for kvalitet og håndværk og ved at være opmærksomme på andres behov og ønsker.