Professionel klargøring af biler

Vi har mange års erfaring med klargøring af biler – både til private og erherv. Det betyder, at vi let kan bistå dig med klargøringen af din bil ude som inde – og altid med et godt resultat.

Bestil bilklargøring nu

Klargøring af bil - hvad omfatter det?

En klargøring af din bil omfatter en gennemgående rengøring af din bil indvendigt som udvendigt. En indvendig klargøring af din bil omfatter grundig støvsugning, sæde rens, rens af gulvtæppe og gulvmåtter, rudepuds, rens af alle indvendige overflader, plast og vinyl dele overfladebehandles med støvafvisende og beskyttende produkt og duftfrisker.

Den udvendige klargøring af din bil omfatter en grundig håndvask af bilen, vask af alle dørfalser, vask af motorrum, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, flyverust og tjære, rens af fælge, hjulkasser og dæksider, vinyl makeup påføres på dæksider og udvendige plastdele og i hjulkasser, tørring af bilen, lakken poleres i 1 trin for glans, og slutteligt forsegles lakken med bil voks.

Klargøring af biler for private - fx af leasingbiler og til syn

Vi klargører alle biler – personbiler, varevogne og øvrige køretøjer, og gør altid dette med stor omhu. Årsagerne til klargøring kan være mange, vi har i de senere år haft mange klargøringer af leasingbiler og klargøringer af biler til syn. Desuden tilbyder vi en lang række andre ydelser – se blandt andet vores informationssider om bilpolering, bilpleje, lakforsegling og keramisk coating. Hos Detailing Center tilbyder vi således hele paletten inden for bilklargøring, og kan helt sikkert også hjælpe dig til en ny, flot bil.

Bilklargøring for erhverv

Er du autoforhandler, og har du brug for en pålidelig samarbejdspartner til klargøring af biler, er vi hos Detailing Center altid parate til at indgå et samarbejde. Dels har vi den nødvendige erfaring, men vi er også yderst fleksible og selvfølgelig konkurrencedygtige på bilklargøringen. Vi værdsætter gode relationer, og er altid interesserede i at udbygge vores netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Bilklargøring
Bilklargøring for erhverv

Flådeløsning til erhverv - firmabiler, servicebiler og lastbiler

Har du en større flåde af køretøjer – firmabiler, servicebiler eller lastbiler og andre tunge køretøjer, er Detaling Center også en oplagt samarbejdspartner til klargøring af virksomhedens biler. Virksomheden får her en grundig rengøring og vedligeholdelse af alle køretøjer, der både sikrer et godt arbejdsmiljø for medarbejderne og en præsentabel fremtoning overfor kunder og samarbejdspartnere.

PRISER

Hvad koster en bilklargøring?

Prislejet ligger mellem 2.500,- og 4.000,- alt efter bilens størrelse og den ønskede pakke. Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere pris.

Ring også for priser på personbiler og varevogne til erhverv.

Se prislisteRing for et tilbud