KLARGØRING af bil

Vi har mange års erfaring med klargøring af bil – både til private og erhverv. Det betyder, at vi let kan hjælpe dig med klargøring af bil ude som inde – og altid med et godt resultat.

BILKLARGØRING af bil - hvad omfatter det?

En bilklargøring omfatter en gennemgående rengøring af din bil indvendigt som udvendigt. En indvendig bilklargøring omfatter grundig støvsugning, sæderens, rens af gulvtæppe og gulvmåtter, rudepuds, rens af alle indvendige overflader, plast- og vinyldele overfladebehandles med støvafvisende og beskyttende produkt og duftfrisker.

Den udvendige bilklargøring omfatter en grundig håndvask af bilen, vask af alle dørfalser, vask af motorrum, kemisk og mekanisk rens af lakken for nedfald, flyverust og tjære, rens af fælge, hjulkasser og dæksider. Vinylmakeup påføres på dæksider og udvendige plastdele og i hjulkasser, tørring af bilen, lakken får 1-trins polering for glans, og slutteligt forsegles lakken med bil voks.

klargøring af bil for private - fx af leasingbiler og til syn

Vi klargører alle biler – personbiler, varevogne og øvrige køretøjer, og vi gør det altid med stor omhu. Årsagerne til klargøring kan være mange. Vi har i de senere år haft mange klargøringer af leasingbiler og klargøringer af biler til syn. Desuden tilbyder vi en lang række andre ydelser – se blandt andet vores informationssider om bilpolering, bilpleje, lakforsegling og keramisk coating. Hos Detailing Center tilbyder vi således hele paletten inden for bilklargøring, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig til en ny, flot bil.

Bilklargøring

Klargøring af bil for erhverv

Er du autoforhandler, og har du brug for en pålidelig samarbejdspartner til klargøring af biler, er vi hos Detailing Center altid parate til at indgå et samarbejde. Dels har vi den nødvendige erfaring, men vi er også yderst fleksible og selvfølgelig konkurrencedygtige på bilklargøringen. Vi værdsætter gode relationer og er altid interesserede i at udbygge vores netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Flådeløsning til erhverv - firmabiler, servicebiler og lastbiler

Har du en større flåde af køretøjer – firmabiler, servicebiler eller lastbiler og andre tunge køretøjer, er Detaling Center også en oplagt samarbejdspartner til klargøring af virksomhedens biler. Virksomheden får her en grundig rengøring og vedligeholdelse af alle køretøjer, der både sikrer et godt arbejdsmiljø for medarbejderne og en præsentabel fremtoning overfor kunder og samarbejdspartnere.